Thursday, February 26, 2009

KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH WAWASAN 2009
Sukaneka Pra Sekolah


Sukaneka Kelas Pendidikan Bermasalah Pembelajaran.SJKC Ping Min telah muncul menjadi Johan dalam acara 4 X 200m (perempuan)
dalam acara jemputan.

Kejohanan Sukan Tahunan Sekolah Wawasan telah berlangsung di Stadium Majlis Perbadaraan Seri Manjung pada petang hari ini. Sukan temasya ini telah dirasmikan penutupnya oleh Yang Berbahagia Muhd Suod Bin Mat Thani, Pegawai Pelajaran Daerah Manjung. Majlis bermula pada pukul 2.30 petang dengan acara perbarisan dari Pasukan Unit Beruniform serta empat buah rumah sukan. Rumah Hijau telah menjadi Johan dalam acara Perbarisan tahun ini dan juga Johan keseluruhan dalam sukan temasya tahun 2009. Syabas!!!

2 comments:

hazmi mat zain said...
This comment has been removed by the author.
kelasi said...

Setuju dengan komentar di atas. Gerai tu nampak sangat mengganggu. Guru guru juga tidak sepatutnya berada di tepi balapan ( duduk beralas tikar ). Acara juga boleh dijalankan serentak. Padang luas membenarkan acara berjalan serentak antara sukaneka dan balapan. Murid murid juga boleh ditempatkan di atas mengikut rumah masing masing dan jangan biarkan ibu bapa memasuki trek semasa acara di jalankan.